naše cene

Cenovnik Usluga

TRANSPORT PACIJENATA OD KREVETA DO KREVETA

2.000,00 din. do 15 km od centra

*Centar – Narodna skupština kao polazna tačka

Preko  15 km  doplaćuje se  80,00 din/km  .

* 2.000,00 + 80,00 din/km

(računajući i vangradske relacije)

Popust na više vezanih tura (kad pacijent ide na terapiju više dana)

Noćna tarifa od 23:00-06:00 se naplaćuje 40% više

Čekanje 1 sat je gratis (više od 1 sata se doplaćuje 500,00 dinara po satu)

Posebni zahtevi transporta, kao i otežani transport se dodatno naplaćuju

  • Pod posebnim uslovima transporta se podrazumeva posebni zahtevi korisnika koji su mimo uobičajenog transporta, kao usputna zadržavanja i svraćanja na određene adrese, transport više stvari isl.
  • Pod otežanim transportom se podrazumeva: nošenje pacijenta više od III sprata, nošenje težih pacijenata, nošenje pacijenata nosilima na sprat ili ako je pristup do pacijenta težak i nepristupačan doplata po dogovoru
  • Ukoliko je pacijent sa prekomernom težinom tada se šalju dve ekipe i plaća se duplo.
Usluge prevoza možete platiti i preko računa

Naša vizija je da postanemo lider u pšružanju usluga licima sa posebnim potrebama. U cilju finansiranja organizacije, osim prevoza naših članova, vršimo i uslužni prevoz trćih lica po veoma pristupačnim cenama.

Sanitetski prevoz pacijenata je uvek tu vama na raspolaganju.

Udruženje Hodajmo Zajedno se svakodnevno susreće sa pacijentima koji imaju socijalne i zdravstvene probleme. Delimo iskustva sa njima, ohrabrujemo pacijente, vršimo preporuke za dnevne boravke, domove za stare, zajedno rešavamo probleme zdravstvene prirode. Svi znamo da je mladost dar prirode, a starost umetničko delo. Naš profesionalni tim učiniće sve da se naši korisnici osećaju bezbedno, sigurno i zadovoljno dok ne stignu do željenog cilja.

Vozimo bolesne i nepokretne osobe do bolnica, domova za stare i banja, Takođe pomažemo da ljudi obave i druge važne potrebe, kao odlazak na svadbu, slavu, u selo, odlazak na sahranu, pomen ili pak da završe važne poslove u banci, pošti ili nekoj drugoj ustanovi.